A WIZZ AIR ÚJ BIZTOSÍTÓ PARTNERE A CHUBB
2017.03.13
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy a napokban partneri megállapodást írt alá a Chubb biztosítóval utas- és útlemondási biztosítási szolgáltatásokra.

A wizzair.com oldalon és a Wizz Air mobilalkalmazásban végzett foglalásokhoz az utazók tartózkodási helyüktõl függõen igény szerint hozzáadhatják a Chubb által ajánlott utasbiztosítást vagy az útlemondási biztosítást akár külön-külön, akár együtt mind a kettõt. A biztosítás Európa 23 országában, 17 nyelven érhetõ el. 

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta: "A Wizz Air elkötelezett az iránt, hogy a lehetõ legalacsonyabb viteldíjakat és a kiváló utazási élményt nyújtson a teljes WIZZ utazás alatt. A Chubb az a partner, amely utasainknak testreszabott biztosítási szolgáltatásokat nyújt, ezáltal megteremtve azt a biztonságérzetet, amitõl az utazás még inkább nyugodt és gondtalan lehet. Mi pedig azon leszünk, hogy folyamatosan javítsuk szolgáltatásainkat és termékportfóliónkat, hogy a legjobban kielégítsük tudatos és tapasztalt ügyfeleink igényeit." 

Donna Dorairajoo, a Chubb Európáért, Eurázsiáért és Afrikáért felelõs utasbiztosítási regionális menedzsere elmondta: "Büszkék vagyunk arra, hogy Európa egyik legsikeresebb diszkont légitársaságával dolgozhatunk, amely sikert sikerre halmoz 2003-as megalapítása óta. A Wizz Air utasai mostantól kihasználhatják utas- és útlemondási biztosítási ajánlatainkat, amelyek kombinálják az elõnyös kondíciókat, a vonzó árakat és mindenekelõtt a kiváló szolgáltatást és támogatást vészhelyzet és kárigény esetén."