Közösségi irodába költözik az egyik legnagyobb hazai biztosító
2017.07.26
A multik is elkezdenek startupos újításokat bevetni – és ez Magyarországon is egyre jellemzõbb. A magyar NN Biztosító például 500 fõvárosi értékesítõje elõtt nyit meg hamarosan egy közösségi irodát. A fiatal tehetségeket is itthon akarják tartani a pilot projekttel - írja a Forbes.hu.

Az, hogy a hagyományos üzleti modellek alapján felépülõ és mûködõ multiknak is néha startuposan kell viselkedniük, lassan már közhely - írja a Forbes. Az üzleti magazin szerint a belsõ, inkubációs programok mellett leginkább a termékfejlesztésben és a csapatok felépítésében tetten érhetõek az újítások. Egy extrém példa erre a nemrég tovább bõvített KAPTÁR közösségi iroda és az NN Biztosító együttmûködése is. Az innováció nem (mindig) a kódsorokkal kezdõdik.

Az innovatív megközelítés nem áll távol a biztosítóktól sem. A magyarországi NN menedzsmentje például kifejezetten kísérletezõ szellemû. Éppen ezért 5 napos elvonulásokra már korábban bejelentkeztek a KAPTÁR-ba. De mit csinálnak egy biztosító munkatársai 5 napig egy nappalinak kinézõ irodarészben a babzsákok között?

A teljes cikk itt olvasható: https://forbes.hu/uzlet/amikor-egy-tobb-szaz-fos-ceg-bekoltozik-egy-budapesti-kozossegi-irodaba/