A Verikai bemutatta az adatokkal működő kockázatelemzési platformját
2023.08.09

Az Insurtech Verikai, a biztosítási ágazatban tevékenykedő vállalat, bemutatta új adatvezérelt kockázati platformját. Ez a platform lehetővé teszi a biztosítótársaságok számára, hogy prediktív elemzéseket és mesterséges intelligenciával alapuló megoldásokat használjanak a kockázatértékelés során. A Verikai által biztosított viselkedési és orvosi adatokkal alapuló modellek segítségével a platform egy 360 fokos képet nyújt a kockázatokról.

A Verikai platform könnyedén integrálódik a meglévő árajánlatkérő és kötvénykezelő rendszerekbe, a célzott kockázatelemzés révén pedig drámaian csökkenthetik a kárhányadot. Az új platform egyesíti a korábban különálló ajánlatokat, mint például a kockázati pontozást és az orvosi elemzéseket, egy intuitív felhasználói felületen keresztül.

A Verikai elnöke, Paul Stock, szerint ez az úttörő platform jelentős előrelépés a prediktív AI és technológia alkalmazása felé a biztosítási szektorban. A Verikai által kínált új lehetőségek révén a biztosítótársaságok hatékonyabbá válhatnak, újabb üzleteket köthetnek, és javíthatják döntéshozatali folyamataikat a mesterséges intelligencia segítségével.

A Verikai platform az iparágvezető felülettel rendelkezik, amely kényelmes felhasználói élményt és könnyű hozzáférést biztosít a prediktív meglátásokhoz. Az új technológia lehetőséget kínál a biztosítók számára, hogy racionalizálják működésüket, hatékonyabbak legyenek, és új növekedési lehetőségeket fedezzenek fel a kockázatvállalás területén.

https://beinsure.com/news/verikai-released-data-driven-platform/