A NatWest együttműködik az Allianz Partners-szel
2024.01.29

A brit bank- és biztosítási holding, a NatWest Group az Allianz Partners-t jelölte ki utazási biztosítási szolgáltatónak a bankszámla ügyfelei számára.
A partnerség a csoport szélesebb körű márkacsaládját, az RBS-t és az Ulster Bankot is magában foglalja. A hozzáférés 2024 februárjában kezdődik.

"A NatWest Csoporttal való partnerségünk annak a kiváló alapnak köszönhető, amelyet az elmúlt öt évben a Coutts-szal és az üzletág más részeivel együttműködve alakítottunk ki. Nagy örömünkre szolgál, hogy a partnerséget a teljes csoportra kiterjeszthetjük. Az "emberi érintéssel" kombinált digitális innovációnk lehetővé tette számunkra, hogy növeljük részesedésünket az Egyesült Királyság utasbiztosítási piacán, és ez az együttműködés jól példázza ügyfélközpontúságunkat és elkötelezettségünket, hogy üzleti partnereink termékeibe ágyazott, kivételes biztosítási termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk. " - nyilatkozta Marcus Latchford, az Allianz Partners UK és Írország értékesítési és forgalmazási irodavezetője.

"Az utasbiztosítás az egyik olyan előny, amelyet csomagszámla ügyfeleink elmondása szerint a legjobban értékelnek, és nagyon örülünk, hogy egy globális, régóta megbízható partnerrel dolgozhatunk együtt, hogy támogassuk ügyfeleinket a termék megkötésekor és a kárigényeik nyomon követésekor, így nagyobb nyugalmat biztosítva számukra." - tette hozzá Barry Connolly, a NatWest Group Every Day Banking ügyvezető igazgatója.