A TMHCCI új energiaajánlatot vezet be
2024.02.22

A Tokio Marine HCC International nemrég bejelentette, hogy Nicola Hannayt nevezi ki a londoni székhelyű energetikai üzletágának energiatermelésért felelős vezetőjévé.

Hannay azonnali hatállyal tölti be új pozícióját, és Ben Kinder, a tengeri, energetikai és megújuló energiaforrásokért felelős biztosítási igazgatónak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Hannay a SCOR-tól érkezik, ahol legutóbb a SCOR Business Solutions részlegének globális energiaügyi vezetőjeként dolgozott. Közel három évtizedes iparági tapasztalattal rendelkezik, korábban az Axa XL-nél és az AIG-nél dolgozott.

E stratégiai kinevezéssel a TMHCCI tovább bővíti átfogó energetikai kínálatát, amely magában foglalja a hőerőműveket, a víz- és napenergiát, a geotermikus energiát, az alternatív energiatermelést és a vegyes technológiai portfóliókat.

A TMHCCI energiaipari portfóliója szabályozott és nem szabályozott termelőket, nemzeti és multinacionális energia- és közműszolgáltató vállalatokat, független energiatermelőket, valamint infrastrukturális befektetéseket és eszközalapok tulajdonosait foglalja magában.