A Verisk együttműködik a Seek Now-val
2024.04.15

A Verisk, adatelemző és technológiai vállalat, partnerségre lép a Seek Now-val, amely az ingatlanbiztosításhoz kapcsolódó ellenőrzési szolgáltatásokat és technológiát kínál. Ez a partnerség megkönnyíti a kárbecslők számára a kárfelmérést azáltal, hogy a Seek Now technológiáját közvetlenül a Verisk vagyonbecslő eszközeibe építi be.

"A Verisk folyamatosan bővíti nyílt ökoszisztémánkat és folytatja az innovációt, hogy ügyfeleinknek segítse fontos munkájuk könnyebb, hatékonyabb és pontosabb elvégzését. Örülünk, hogy a Seek Now-t felvehetjük együttműködő ökoszisztémánkba, hogy felgyorsítsuk a kárigények hatékonyságát, és pozitív hatást gyakoroljunk a teljes biztosítási értékláncra." - mondta el Aaron Brunko, a Verisk ingatlanbecslési megoldásokért felelős elnöke.

"A Verisk vagyonbecslési megoldásaiba történő közvetlen integrációval a kölcsönös biztosítótársasági ügyfeleink kiterjedt hálózatán belül minden kárbecslő gyors hozzáférést kap az alapadatokhoz, gyakran mindössze 24 órán belül. Függetlenül a kárigény típusától - legyen az szél/ jégeső, belső, vízkár vagy bármilyen más kár - a kárbecslők mostantól zökkenőmentes utat élvezhetnek az elbírálási folyamatok javításához, így biztosítva a lakások és vállalkozások tulajdonosainak olyan kiváló szolgáltatást, mint még soha korábban." - nyilatkozta Russ Carroll, a Seek Now vezérigazgatója.