Tovább terjeszkedett a CIG leánya
2018.03.20
A CIG Pannónia vagyonbiztosítója kezesi biztosítási termékkel lépett be a baltikumi piacra. Hazánkon túl a társaság így már hét további európai országban értékesíti termékeit - írja a vg.hu.

Folytatja határon átnyúló terjeszkedését a CIG Pannónia leányvállalata, a CIG Pannónia Elsõ Magyar Általános Biztosító Zrt. (EMABIT), amely a szükséges engedélyek birtokában kezesi biztosítási termékkel lépett a baltikumi piacra. Így az EMABIT márciustól Litvániában új termékekkel, illetve Lettországban, mint új országban is jelen van.

A baltikumi termékértékesítést az elmúlt évek nemzetközi és hazai értékesítési sikereire és tapasztalataira alapozva kezdte meg az EMABIT. A CIG Pannónia leányvállalata szolgáltatásaival – hazánkon túl – így már hét európai ország piacán van jelen. 2012-ben fuvarozóknak kialakított speciális felelõsségbiztosítást vezetett be Lengyelországban, egy évvel késõbb Litvániában szállítmánybiztosítási termékkel lépett piacra, 2014 óta Olaszországban, 2017-tõl pedig Spanyolországban értékesít kezesi biztosításokat. Szlovákiában és Romániában egyedi, speciális helyzetekre nyújtott biztosítási megoldásokat az EMABIT.