A Counterpart és a Westfield Specialty együttműködnek
2024.06.25

A Counterpart, egy AI-vezérelt menedzsment és szakmai felelősségbiztosítási cég új partnerséget kötött a Westfield Specialty Insurance-val, hogy a Counterpart kisvállalati ügyfelei és - első alkalommal - a nonprofit vállalkozások számára a brókerpartnerek hálózatán keresztül elismert terméket tudjon biztosítani.

A bejelentés szerint ez az új, elismert vezetői felelősségbiztosítási termék kiterjeszti a Counterpart kínálatát a 350 millió dollár bevételnél vagy 500 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató nyereségorientált vállalkozásokra, ami az amerikai vállalkozások 99%-át, valamint több mint egymillió 501(c) szervezetet jelent.

Kulcsfontosságú tényező, hogy ez a kiterjesztés a Counterpart API-inak és kockázatcsökkentő szolgáltatásainak használatával a brókerek számára is bővíti az ügyfelek kiszolgálásának lehetőségeit.

Megerősítést nyert, hogy ez az újonnan felvett termékkínálat jelenleg 35 államban érhető el, kiegészítve a Counterpart meglévő programkínálatát mind az 50 államban.

Tanner Hackett, a Counterpart vezérigazgatója így nyilatkozott: "A Westfield az egyik legelismertebb márka a biztosítási piacon, és közel 90 éve "A" minősítésű fuvarozó, így ideális partner ahhoz, hogy támogasson minket küldetésünkben, hogy segítsen csökkenteni a kockázatokat minden iparágban működő vállalkozások számára. Ez a partnerség egyesíti a Westfield neves múltját és szakértelmét a Counterpart vezető szoftverével és szolgáltatásaival, hogy a kereskedelmi biztosítások terén új mércét állítson fel."

Jack Kuhn, a Westfield Specialty elnöke elmondta: "Izgatottan várjuk, hogy egyesíthetjük erőinket a Counterparttal a kisvállalati piacon. Rövid idő alatt lenyűgöző kockázatvállalási platformot és programképességeket építettek ki. Úgy gondoljuk, hogy a biztosítási alkuszok nagyra fogják értékelni az új termékkínálatot, valamint az innovációt és a hatékonyságot, amelyet a Counterpart a magáncégek D&O biztosítási piacára hoz."