Whitespace rendszerfejlesztéseket vezet be
2024.08.16

A Whitespace bejelentette, hogy új könyvtár- és szerződéskészítő funkciókat indított útjára.

Az új funkciók jelentősen továbbfejlesztik a Whitespace felhasználói felületét, és lehetővé teszik a kijelölt felhasználók számára, hogy szabványosított címkézéssel és formázással létrehozzák és kezeljék a vállalat-specifikus szerződési záradékok, megfogalmazások és címsorok könyvtárát. A könyvtárba már meglévő Whitespace sablonok és szerződések is felvehetők.

Marcus Broome, a Verisk Whitespace platformvezetője elmondta: "Ez egy izgalmas kiegészítése a Whitespace platform funkcionalitásának, amelyet gyakran kérnek a digitális kereskedelemhez, és örülünk, hogy élen járhatunk ebben.

"Ez az új funkcionalitás egy áramvonalas, védett és rendkívül hatékony szerződésépítési menedzsmentrendszert kínál a felhasználók által a Whitespace-től elvárt zökkenőmentes ügyfélélmény mellett. Célunk az volt, hogy a szöveges dokumentumok esetében kivonjuk a másolást és beillesztést az egyenletből, biztosítva az olyan dolgok tiszteletben tartását, mint a formázás, az adatok jelölése és a behúzás, időt takarítva meg felhasználóinknak és csökkentve a nem szándékos hibák kockázatát." - tette hozzá.

A frissítés automatikusan elérhető lesz a Whitespace platform minden meglévő felhasználója számára egy sor kiadás során, amelyek a tervek szerint az év hátralévő részében fognak megjelenni.