A Hiscox új személybiztosítási terméket vezet be
2024.09.25

A Hiscox speciális biztosító bevezette a Personnel Security Plus nevű új terméket, amely kiegészíti a meglévő Hiscox emberrablás és váltságdíj biztosítási kötvényt, és további védelmet nyújt a vállalkozásoknak alkalmazottaik számára, akik egyre inkább ki vannak téve a kockázatok széles körének.

A biztosítás 22 különböző veszélyt fedez, beleértve a munkahelyi erőszakot, a számítógépes zaklatást, az emberrablást, a megvesztegetést, a zsarolást, a social engineeringet és a terrorcselekményeket.

A Hiscox szerint a fedezet hozzáférést biztosít a vállalkozások számára a Control Risks globális kockázati tanácsadó céghez, amely az eseményt megelőzően fenyegetésfelmérést és -értékelést, valamint helyreállítási és esemény utáni támogatást és tanácsadást tud nyújtani. A kockázat típusától és a tágabb körülményektől függően a biztosítottak a Control Risks válságkezelési szakértőjének azonnali kiküldését is igénybe vehetik a helyszínre, hogy segítsen az esemény helyszíni kezelésében.

Stuart Allen, a Hiscox emberrablás és váltságdíj biztosítási szerződője elmondta: „Nemcsak a világ instabil részein jelenthet kihívást a munkavállalók védelme, hanem olyan országokban és régiókban is, ahol nem is számítanánk olyan biztonsági problémákra, mint a kibermegfigyelés, a munkahelyi erőszak vagy a terrorizmus. A Personnel Security Plus segít a munkáltatóknak reagálni az alkalmazottaikat érintő válsághelyzetekre, bárhol is legyenek a világon; segít megőrizni a biztonságukat, miközben hatékonyan teljesítik munkáltatói gondossági kötelezettségüket.”