Kálózdi Tamás a Groupamánál folytatja
2018.07.03
A Világgazdaság információi szerint a Groupama Biztosító vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját Kálózdi Tamás, aki március végéig a Signal Iduna Biztosító elnök-vezérigazgatója volt, ám hétéves mandátumának lejárta után közös megegyezéssel távozott a biztosító élérõl. Más információk szerint a francia biztosító társaságtól távozik Csonka István, aki 2009 óta töltötte be az értékesítési és marketingvezérigazgató-helyettesi pozíciót - írja a lap.

A korábban a takarékszövetkezeti hálózattal exkluzív szerzõdéssel rendelkezõ Signal Iduna új vezetõje Csata Dénes lett, õ 2002-tõl gazdasági igazgatóként, majd 2008-tól az igazgatóság tagjaként volt a biztosító vezérigazgató-helyettese. 

Munkáját Sisák Ilona és Daniel Kempchen segíti vezérigazgató-helyettesként. Elõbbi a Generali viszontbiztosítási igazgatói posztját hagyta ott az új feladatért, míg Daniel Kempchen – aki 2011–2014 között a Signal életalkusz-értékesítését vezette – mostanáig a Signal Iduna központjában az utasbiztosítási üzletág termékmenedzsmentjét irányította.