Ötbõl négy kategóriában a Generali a legjobb biztosító
2018.10.02
Hétfõn csaknem nyolcszáz résztvevõ jelenlétében megnyílt a XV. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás Siófokon. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett kétnapos rendezvény gálaestjén átadták az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó, immár jelentõs hagyománnyal rendelkezõ díjakat, amelyek közül 2018-ban négyet a Generali,-egy díjat pedig az Európai Utazási Biztosító vihetett haza.

A független biztosítási alkuszok 2004 óta minden évben díjazzák azokat a biztosítókat, amelyek az elmúlt év során a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A szakmai berkekben régóta nagy elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat idén is öt kategóriában ítélték oda az alkuszok. A szavazáson résztvevõ szakemberek a különféle értékelõ kérdésekre összesen több mint 26 ezer választ adtak, melyek alapján 2018-ban az alábbi biztosítók bizonyultak a legjobbnak:

  • a lakossági, valamint vállalati vagyonbiztosítások, a személybiztosítások, illetve a gépjármû-biztosítás kategóriában a Generali Biztosító Zrt, 
  • az utasbiztosítás kategóriában pedig az Európai Utazási Biztosító

kapta meg az alkuszszövetség elsõ díját. A biztosítói összteljesítményt értékelõ Biztosításszakmai Nívódíjat az idei évben ugyancsak a Generali Biztosító Zrt. vehette át.

A Biztosításszakmai Konferencia hosszú évek óta a biztosítási szakma egyik csúcseseményének számít. A rendezvény két napján a terület valamennyi szegmensébõl érkezõ, összesen közel 800 vendég vitatja meg közösen a biztosítási piac aktuális kérdéseit, megoldásokat keresve az aktuális problémákra. A konferencia programja a második napon a legmeghatározóbb hazai biztosítótársaságok szekció-elõadásaival folytatódik.