Vállalkozói

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások

A vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások köre szerteágazó, legyen szó például szállítmányozásról vagy építési beruházásról. Oldalainkon olyan biztosításszakmai ismereteket mutatunk be, melyek a tevékenység folytatásához szükséges biztosítás kiválasztásához, a biztosítható vagyontárgyak és a biztosított veszélyek, kockázatok azonosításához nyújtanak segítséget. Egy gondosan megválasztott biztosítás – biztonság vállalkozása számára.

Szállítással kapcsolatos biztosítások

A szállítmány védelme az áru tulajdonosának, a szállítmányozónak és a fuvarozónak egyaránt érdeke. A szállítmányozás során bekövetkezett károk megtérítésére, és az okozott károkért felelős személy kártérítési kötelezettségének átvállalására szolgál a biztosítási védelem. A legfontosabb tudnivalókat tájékoztatónk tartalmazza.

Bővebben

Vagyonvédelmi vállalkozások felelősségbiztosítása

A vagyonvédelmi vállalkozások tevékenységének végzéséhez törvényben előírt feltétel a felelősségbiztosítási szerződés megléte. Az útmutató a legfontosabb információkat tartalmazza a tevékenységhez kapcsolódó felelősségbiztosításokról.

Bővebben

Mire jó a felelősségbiztosítás?

A felelősségbiztosítás feladata, hogy abban az esetben, ha Ön vagy a cége kárt okoz másnak, az okozott kárt megtérítse, amennyiben jogszabály erre kötelezi. A felelősségbiztosítás fajtáival, a kockázatokkal, a szerződéskötéssel kapcsolatos hasznos tanácsokról bővebben tájékozódhat honlapunkon.

Bővebben

Tájékoztató a vagyon- és műszaki biztosításokról

A tájékoztatóban megfogalmazott biztosításszakmai ismeretek segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak a biztosításkötés előtt és a biztosítás időtartama alatt, továbbá a biztosításközvetítőknek az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő biztosítási módozat megtalálásában, a biztosítási feltételek „testreszabott” kialakításában.

Bővebben