KGFB díjak


KGFB díjak

KGFB díjtarifák

A biztosítók bizonyos időközönként meghirdetik a díjtarifáikat, melyeket honlapunkon olvashatnak. Az év közben megváltoztatott díjtarifák természetesen csak a hatályba lépést követően kötött új szerződésekre, illetve a hatálybalépés utáni évfordulójú szerződésekre alkalmazhatók.

Bővebben

KGFB Díjnavigátor

A Díjnavigátorral az autósok egyszerű és átlátható módon össze tudják hasonlítani a hazai biztosítók kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjait.

Bővebben

Felmondás

Felhívjuk figyelmét, hogy a MABISZ a Díjnavigátoron keresztül csak a díjszámítást teszi lehetővé, szerződéskötést, felmondást, kártörténeti igazolás beszerzését nem intézi. A korábbi szerződés felmondásával kapcsolatos tudnivalókat, illetőleg a standard felmondási nyomtatványt szintén megtalálja oldalunkon.

Bővebben

Határbiztosítás

A külföldi telephelyű jármű üzembentartójának (vezetőjének) Magyarország területére történő belépésekor és az országban való tartózkodás teljes időtartama alatt ugyanazzal a gépjármű felelősségbiztosítási fedezettel kell rendelkeznie, mint a magyar gépjárművek üzembentartóinak.

Bővebben