Lakás

Lakásbiztosítások:

Tűzkár, vihar, betörés: lakásunk és vagyontárgyaink számtalan veszélynek vannak kitéve. Egy gondosan megválasztott lakásbiztosítás hatékony segítséget nyújt az otthonában keletkezett kár enyhítéséhez, a nem várt költségek fedezéséhez.

Lakásbiztosítási útmutató

A lakásbiztosítás minden háztartás számára kiemelten fontos. Útmutatónk segítségére lesz lakásbiztosítása megkötésében és kezelésében. Megismerheti a lakásbiztosítás típusait, illetve a legfontosabb fogalmakat és tudnivalókat.

Bővebben

Lakásbiztosítási Standard Termékvázlat

A piacon elérhető sokféle lakásbiztosítás között fontos, hogy mindenki el tudjon igazodni. A biztosítók ezért új termékeik struktúráját az ún. Standard Termékvázlat alapján állítják össze. Az átláthatóságot és összehasonlíthatóságot szolgáló termékvázlatról, az ennek figyelembevételével készült termékekről bővebben tájékozódhat oldalunkon.

Bővebben

Biztonságtechnika

Értékeink megőrzése közös célunk. A MABISZ a vagyonvédelmi eszközt gyártó vagy forgalmazó cégek kérésére elvégzi az ajtók, ablakok, zárak, lakatok, széfek, riasztók vizsgálatát és Termék-megfelelőségi ajánlást ad ki. Az ajánlással rendelkező termékek listája és besorolása nyilvános, bárki számára elérhető.

Bővebben

Betörésvédelmi tájékoztató

A betörés elleni védelem egész évben fontos, de különösen a nyári nagy szabadságok idején célszerű felhívni a figyelmet a téma aktualitására. Senki sem gondolhatja azt, hogy őt nem fenyegeti betörés veszélye. A tájékoztató általánosan foglalkozik a lakásbiztosításokhoz kapcsolódó vagyonvédelmi, biztonságtechnikai, betörésvédelmi ismeretekkel.

Bővebben